Goda mikroorganismer för ditt hem, husdjur och trädgård

91

Tiki är idag 9 år gammal, och har majoriteten av alla vintrar haft problem med magen. Detta har yttrat sig genom bajs i rumpan och svansen. Jag har sen några år tillbaka funderat på att testa Vital Probihorse till mina tre hästar. Men av olika anledningar har det inte blivit av. Tiki har varit utlånad och därför har jag varit förskonad från problemet. Men nu när hon åter är hemma så har tankarna börjat snurra igen. Bestämde mig för att testa Vital Probihorse, i värsta fall händer ingenting, tänkte jag. Och i bästa fall blir det resultat. Och det blev det! På bara några dagar märkte jag en förbättring. Och nu drygt en vecka in så kan svansen få hänga oflätad och baken behöver inte skrubbas. Jag är så nöjd med resultatet och har nu börjat fasa in min andra häst på Vital Probihorse. Det känns så bra i mattehjärtat! Med vänlig hälsning, Louise Johansson. #probihorse #vital #friskhäst #mageibalans #probiotika

Upptäck de många möjligheterna med goda mikroorganismer.
Greenfoot tillhandahåller välgörande mikroorganismer och levande probiotika för trädgård, hälsa, djur, vatten och mer därtill. Under fliken Använda finns inspiration och information om bland annat hästhälsaBokashi, probiotika för människor och djur, trädgård och friskt vatten. Våra produkter är klimatsmarta, enkla att använda och 100% naturliga.
Nu finns vår nya sida för hästar uppe, Probihorse.se . Den är fortfarande under uppbyggnad, mer info kommer där, men fungerar. 

Varmt välkommen till Greenfoot!

 

Våra två Facebook-sidor: