Mikroferm 20 Liter

Pris:
1 990 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
24
Typ:
EM-A Mikroferm 20 Liter
Antal:
Finns i lager
Mikroferm - bruksfärdigt EM-A med kvalitetssäkring förpackat i praktisk bag-in-box.

Växtvård:

Mikroferm gör marken fruktsammare genom att stärka mikrolivet i jorden. Ett gott mikroliv gör att växterna har lätt för att ta upp mineral och näring i den takt de själva behöver, vilket gör dem friska, välväxande och motståndskraftiga mot sjukdomar och angrepp. 
Mikroferm kan användas som förberedning av jorden före sådd, blötläggning av fröer, sprayas på växande plantor och vid behandling av sjukdomar på växter och träd. Dosering: 20 ml/10 liter vatten (1:500). 

Läs mer om EM och trädgård här.


Djur:

Mikroferm skyddar hundar, hästar, höns och andra husdjur mot insektsangrepp. Spraya dem med utspädd Mikroferm för ett direkt skydd mot flugor, knott och även loppor. Som ett bonus blir pälsen bland och fin. Därmed slipper man behandla djuren med starka medel - istället får de ta del av en god bakteriekultur som ger hälsa och välmående. 

Mikroferm kan användas till att spraya eller badda på sår, infektioner och bett för att skynda på läkning. De "goda" bakterierna lägger sig som en skyddande hinna och hindrar därmed skadliga bakterier att få fäste.

Mikroferm neutraliserar dålig lukt (de goda bakterierna slår ut de som skapar dålig lukt i tex stallet, under vasken osv). 

Läs mer om Hästar och Mikroferm här.


Mikroferms förmåga att skapa en balans så att skadliga bakterier inte tar överhanden gör även att det kan användas vid vattenrening, odörsbekämpning och även vid rengöring i hemmet. Glöm inte att bakterierna dör vid temperaturer över 38 grader - så håll vattnet ljummet. 

​Läs mer om hur man kan använda EM i hemmet här.


20 liter Mikroferm på bag-in-box på dunk är en användarvänlig produkt och bruksfärdig. För kunder med behov av större volymer finns även 50, 250, 500 liter bag in box och 1000 liter i plastcontainers. För dig som vill ha mindre förpackning, se vår artikel EM-A Mikroferm 2 liter bag-in-box.

Vi tar hem större volymer på beställning för att kunna leverera så färskt Mikroferm som möjligt. I stora volymer blir prisbilden gynnsammare så att motivet att aktivera själv minskar. Dessutom håller Mikroferm en hög kvalitet som standard.

Mikroferm är ett färdigaktiverat brukspreparat, det som kallas EM-A. Mikroferm är alternativet för de som inte vill eller har tid att aktivera baskoncentratet EM-1 själva. Mikroferm är producerat under optimala betingelser och är ett säkert standardpreparat med bra lagringsegenskaper - bara att använda när man vill!
Med Mikroferm bag-in-box har man alltid redo när man behöver det.