EM-X KERAMIKRÖR H, 500 g

Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
29
Antal:
Finns i lager
Högbränd keramik med vatten- och miljörenande egenskaper, verkar också konserverande och höjer betingelelserna för lagring. Motverkar exempelvis härskningprocessen i oljor.

EM-X-Keramik är lera som fått mogna med EM-1 och EM-X som sedan bränns vid 1300ºC. På så sätt skapas ett keramiskt material med långtids- EM-verkan. Dess egenskaper påverkar alla material och miljöer som den kommer i kontakt med. Speciellt dricksvatten får betydligt bättre smak. EM-X Keramik har i undersökningar visat sig reducera antalet e-kolibakterier avsevärt. Lägg 3 till 9 EM-X-Keramikrör i en liter vatten några timmar - även djur och växter uppskattar detta vatten. Keramikrören är speciellt bra för hårt, kalkrikt vatten som blir mjukare.

I akvarier, fontäner och dammar ger EM-X Keramik långtidsverkande effekt och minskar algtillväxt.

Genom att blanda lite EM-X Keramikpulver i jorden stabiliseras EM-effekten. Verkan i pulvret förbrukas inte. Använder du vår "Växtmums" (Mest Best) behövs inte det, den innehåller redan EM-X Keramikpulver.

EM-X Keramikrör H, är av porslinskvalitet, högbrända och med lång livslängd. Renar vatten mycket effektivt i förhållandet 1 kg keramik till en kubikmeter vatten. 10-12 små rör uppbundna på en nylonlina ger en snabb höjning av vattenkvalitén i tillbringare och krus. Gör också nytta i diskmaskinen likaväl som i tvättmaskinen. I tvättmaskinen är det bäst att tillföra rören i en liten ihopsydd tygpåse. En liten skål med rör i kylskåpet ökar hållbarheten på livsmedel.

Säljs i nätpåsar om 500g