Probipet för hundar, katter & husdjur

Problematik med klåda i tassar och öron på din hund, samt instabila magar? Prova Probipet levande mikroorganismer. 
Likt Probihorse arbetar mikroorganismerna i tarmen för att skapa balans och optimera näringsupptaget. Hundar som exempelvis har problem med att hålla hull kan ta upp näringen betydligt mycket bättre. Det finns också som spray att använda utvärtes. Man kan spraya direkt i öronen, på tassar och sår. Rätt mikroorganismer hjälper och skapar en naturlig balans så att kroppen själv kan ta hand om läkningen.

Probipet Top

Probipet Top är en levande kultur av fermenterat vetekli med speciellt utvalda mikroorganismer. Probipet är ett till 100% naturligt tillskott. Mage i balans ger friska djur. 

Ett bra foder är grunden för hälsa och goda bakterier är avgörande för att hunden/katten ska kunna spjälka upp näringsämnen, tillgodogöra sig och omvandla proteiner, fett och kolhydrater. Många djur har idag svårt att få i sig tillräckligt med goda bakterier genom sitt vanliga foder. Tarmfloran påverkas även vid avmaskning, medicinering, vaccination mm. En tarmflora i balans ger bättre immunförsvar, tillväxt och prestationsförmåga. Stabil foderomvandling och stabil ämnesomsättning gör att djuren blir friskare.

Probipet Top, 500 g

Pris:
149 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Probipet Spray

Probipet Spray består av en högkvalitativ blandning med brett spektrum av goda naturliga mikroorganismer. Används på irritationer på huden, på småsår, bett från insekter och utslag. 

Mikroorganismerna i ProbiPet samverkar med varandra och förhindrar tillväxt av skadliga bakterier på huden. Det är så milt att det går att använda nära ögon, nos och känsliga områden. Samtidigt är det högintensivt och verkar direkt. 

ProbiPet Spray, 150 ml

Pris:
149 kr
Inkl. 25% Moms
Antal: