Muggen försvann på en vecka

Jessica Jacobsson och hennes nordsvensk Nitro har rönt mycket uppmärksamhet senaste åren. De har varit på Falsterbo Horse Show, i Göteborg och SIHS och där visat både trickträning samt dressyruppvisning. Jessica har under en tid gett Probihorse till sina hästar för att hålla magen i bra balans genom alla resor och miljöombyten som de gör. 

För ett tag sedan fick hennes häst Humle mugg. Här är Jessicas egen text och bilder från Insta:


Dagens tips!

Tidigt i våras, när det var som blötast ute i hagarna upptäckte jag att Humle hade början till mugg på båda bak. 
Jag började spraya med Flytande Probihorse på muggen varje dag och tillsatt även det i hans mat. Varför i maten? Jo, för Flytande Probihorse innehåller ett brett spektrum av levande mikroorganismer och en frisk tarm kan ge ett bättre allmäntillstånd och minskad sjukdomsproblematik, så jag tyckte självklart att det var värt att prova. När man sedan sprayar Flytande Probihorse på muggen lägger sig de "goda" bakterierna som en skyddande hinna och konkurrerar ut de bakterier som skapar infektion och irritation, och efter bara några dagar märkte jag att det blev bättre. 

Efter en vecka var nästan all mugg som bortblåst och efter två veckor kunde jag inte varken känna eller se spår av muggen någonstans. 

Jag har haft hästar tidigare som har haft problem med mugg, men aldrig någonsin fått bukt med det så snabbt som med Probihorse!


 

För er som vill följa Jessica och Nitro, finns de på Facebook: Nordsvenska Oden, samt på Insta: @nordsvenskaoden

Tack så mycket Jessica för att ni delar med er av era erfarenheter!

Länkar till produkterna:

Flytande Probihorse 2 liter
Vakuumsprayflaska, påfyllningsbar
Vital Probihorse 2 kg

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln