Var tog inken vägen? Probihorse Feedback

Hej igen Ingegerd.

Har en inackordering som när den kom till mig i vintras hade en platt ink på sidan av kinden. Den var stor som en dryg femkrona (den gamla sorten). Majken som hästen heter hade haft inken i minst ett år. När ägaren köpte hästen anmärkte veterinären på inken vid besiktningen. Hon väntade på nån dyr kräm från säljaren under våren, som aldrig kom.

I våras blev inken irriterad av ett träns och började bli lite sårig. Jag frågade ägaren om jag fick behandla med Flytande Probihorse ett tag för att se om såret kunde läka. Döm om vår förvåning när hela inken började försvinna efter nån vecka. Idag finns inte ett spår och pälsen har växt ut igen. KAN det ha varit Probihorse som gjorde det? Idag finns inte ett spår av inken!

Sedan har jag en häst med mycket hovskägg som har haft mugg i en karled och vägrat låta mig titta och pilla så jag har bara blandat Hovboost jag fick med Flytande Probihorse och sprutat med pipett på måfå in i karleden på en högst motarbetande häst. Nu har det läkt!

Hälsningar
Linda Haglund

Tack så mycket Linda för att du hör av dig och berättar om era erfarenheter!

Här är länk till produkterna som Linda använt:

Flytande Proihorse 2 liter
Hovboost 250 g
Vital Probihorse 2 kg

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln