Odins mage i fin form!

Efter många år med kämpande för att få min ponihästs mage i bra form så hittade jag äntligen Probihorse ❤ 

Jag köpte min Odin som vanvårdad häst för 8 år sen när han va 4år. Redan då hade han en otroligt känslig mage. Gjorde allt som veterinären sa och köpte dyra magprodukter. Försökte i över 5 år utan något långvarigt resultat och tom plånbok.

Jag började bli desperat och började leta efter alternativ och hittade Probihorse flytande och kli. Vilken skillnad efter bara 1 vecka! Från kobajs och blöta fisar så blev avföringen fastare och mindre blöta fisar. Nu efter 3 år så får han enbart kliet dagligen och Flytande Probihorse vid foderbyte. 

Nu ger jag även kisel bionit för hovar och päls. Kanske lite väl bra resultat då han ser ut som en hårig björn och hovar så hårda att det är jobbigt att verka  

Kan verkligen varmt rekommendera Probihorse produkter ❤ Dom gjorde min häst mer välmående och en mage av stål ❤


Hälsningar 
Maria Misan Knippare

Tack så mycket Maria för att du delar med dig av era erfarenheter!
Här är produkterna som de använt:
Vital Probihorse
Flytande Probihorse

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln