Hovarna har slutat spricka och fransa sig


Jag vill gärna dela med mig av de positiva resultat som har uppnåtts med hjälp av era fantastiska produkter. Hästen som jag rider - Mange - har i princip haft problem med sina hovar i hela sitt 18-åriga liv.  Hans ägare har testat alla tänkbara produkter under dessa år, både invärtes & utvärtes utan något resultat.  

I början på juni i år började vi att ge honom Probihorse Vital i liten dos (0,5 dl som sedan trappats upp) samt Kisel Bionit. Vi har även sprayat hans hovar med Flytande Probihorse varje dag. Efter ca 1 månad började vi också att ge honom en liten dos av Flytande Probihorse som även den trappats upp efterhand. 

Hans hovar har redan på denna förhållandevis korta tid blivit helt annorlunda, de går inte längre sönder & fransar sig och han har inga sprickor alls i dem längre. Helt fantastiskt!!!  

Ett stort & varmt tack till er också för den hjälp som några av hästarna i Svenska Hästars Värn har fått av er och för att ni sponsrar föreningen.  

En av hästarna som ni har hjälpt har haft problem med magen i många, många år och fodervärden har testat alla olika tänkbara produkter som hon bl a fått via veterinärer. Ingenting har hjälpt .... men i somras blev denna häst av med sin diarré.  

Jag är otroligt tacksam att ha funnit er och hoppas på ett långt & givande samarbete i framtiden.

Probihorse: Tack så mycket Tina för att du berättar för oss om era resultat! Tina brinner för hästars väl, bla genom föreningen Svenska Hästars Värn men även som privatperson. Hon har genom åren sett till att många hästar fått ett bättre liv och har alltid djurens bästa som nummer ett. 

Produkterna som använts med länk: 

VITAL Probihorse

Kisel Bionit

FLYTANDE Probihorse

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln