Snabb återhämtning från fång och eksem 
Hej!
 
Måste få berätta om min ponny Chanell som är 23 år. Jag har haft henne i 3 ½ år och den 27/5 fick hon fång. Hon fick smärtstillande och liten gräsfri hage. Hon är inne på nätterna då hon även har knotteksem. Hon blev mycket bättre och fortsatt liten hage utan gräs. Efter avslutad medicinering kom fången tyvärr tillbaka efter några dagar. Hon fick medicin igen och vi fick ge medicin i tre omgångar.

Sökte febrilt efter något på nätet som kunde lindra och hittade då erat tillskottsfoder Flytande Probihorse. Det lät ju väldigt bra och tänkte alltid värt ett försök.

Som sagt skickade vi efter och började ge henne det den 13 juni så nu har hon fått det i 3 veckor och jag måste säga att det funkar kanonbra! Hon är helt symtomfri och jag har låtit henne få lite gräs. Jag flyttar hennes hage 1 meter år gången och inget bakslag än så länge.  

Det fantastiska är också att hon helt slutat klia sig och kan vara utan eksemtäcke inne, vilket hon alltid haft förut då hon kliat sönder sig i manen och svansen. Ute har hon täcke men det har jag på min andra häst också för alla insekter. Ett helt fantastiskt fodertillskott som verkligen gör susen. Kommer fortsätta ge detta till henne och även de andra hästarna.
Tack Greenfoot för detta fantastiska tillskottet.


Tillägg: Efter ännu en veckas användande måste jag även få berätta att Chanell idag sprang runt och var superpigg och glad! Idag travade hon och va busig när hon skulle in. Känns underbart att hon även kan äta gräs en liten stund på dagarna. Vi kommer fortsätta att ge Flytande Probihorse under iallafall ett år för att bygga upp en hälsan.
 
Mvh Ann-Louise Ottosson och Miclas Coco Chanell

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln