Både fång och insekter försvann!

Fång ett minne blott
Fång ett minne blott
Knotten hålls borta med EMA Probihorse Knotten hålls borta med EMA Probihorse

Vi blev introducerade till Probihorse för nu ca 2 år sedan efter att mitt ena islandssto oturligt nog fick fång pga cushin visade det sig senare. Min barfortahovslagare gav mig råd och vägledning i hästens tillfrisknande och då bla att ge Vital Probihorse varje dag.

Mitt sto tyckte inte att det var så gott så jag gick över till Flytande Probihorse istället. Jag gav det varje dag i fodret och hon tillfrisknade jättebra. Jag sprayade även hovar och strålen med utblandad Flytande Probihorse. Hon mår bra idag och är i fullkondition igen. Jag har under dessa 2 år upptäckt otaliga möjligheter med Probihorse. Bla har vi märkt att om man häller ett par ml i avlopp som luktar illa... slutar det lukta nästan omedelbart. Likaså rengöring av hela badrummet som blir skinande rent och luktar gott. 

Jag har 3 islandshästar och nu på sommaren används Flytande Probihorse förutom till att erbjduas i maten var dag även som flugspray mot bitande insekter.. med lysande resultat och en glänsande hårrem på köpet. Vi svampar av dom var 3:e dag med en blandning 1:50 (1/2 dl Flytande till 2,5 liter vatten). Vi hade förra året en häst hos oss som hade en envis pågående ögoninfektion där ägaren hade försökt med verkligen allt.. Vi tog Probihorse koncentrerad på en bomullstuss och baddade hans öga i 5 dagar. Han blev helt återställd och bra i ögat. Vi sprayar hästtäcken och vojlockar kontinuerligt med Probihorse. Det motverkar dålig lukt perfekt. 
Vi häller Probihorse i hästarnas vattenkärl - det förhindrar algbeläggning jättebra.

Vi har även 5 katter i vår ägo. Där använder vi Flytande Probihorse dagligen bla genom att spraya en liten dusch över kattsanden i deras kattlådor efter rengöring. Det tar bort all lukt. Vi har märkt att om vi tar en trasa med Probihorse på och stryker den över ryggen på katterna minskar angreppen av fästingar otroligt. Även vår hund får den behandlingen var dag och även hon slipper fästingarna. 

En av katterna blev sjuk för ett tag sedan. Dålig aptit och diarre. Vi gav Probihorse i maten 3 ggr/dag ca 1/2 tsk/gång. Fem dagar senare är hon helt återställd. Fantastiskt!

Även i köket används Probihorse. En vana vi har är att spraya disktrasan och diskborsten varje kväll med uppblandad Probihorse. Dagen efter är all ev illaluktande borta. Dom är som nya. Detta är vad jag än så länge har upptäckt med detta fantastiska Probihorse! Jag kommer alltid ha en förpackning i min närhet. Man vet aldrig vad man hittar på att använda det till i framtiden. 

Tack så mycket, med vänlig hälsning Lotta

Inga fästingar på vår hund!
Inga fästingar på vår hund!
Bitande insekter är inte längre ett problem
Bitande insekter är inte längre ett problem

Vi tackar Lotta för hennes spännande och inspirerande erfarenheter!

Här är produkterna som hon nämnde i inlägget:

EM Vital

EM-A Probihorse


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln