Vital Probihorse hjälpte mage och hovar


Här är stoet idag med alldeles nytt föl!

Jag har ett sto som kom till mej i Skåne som 3åring direkt från en lösdrift i Mellansverige. När hon kom hade hon kraftig diarré som vii trodde att det orsakats av stress under transporten, men så var det inte..

Efter sommaren och gräset och hon blev lite bättre. Efter installning på hösten blev hon åter markant sämre. Hovarna var också fruktansvärt dåliga med bärrandsröta och hålväggar. Det gick knappt att sko henne. Hårremmen var underligt sträv och taglet skört. Blodanalys visade brist på zink och selen.

Vi bytte tarmbakterier på djursjukhuset, gick över till hö, gav Fiberplex, specialfoder och andra tillskott som rekommenderats av veterinär. Hon blev marginellt bättre men det gick i skov. Fortfarande var det komockor i stället för köttbullar, avföring och brun tarmvätska rann längs bakbenen dagligen. Hon hade även mycket gaser. Specialbeslag räddade hennes hovar.

Efter att provat allt under nästan två års tid var jag vid vägs ände. Behålla eller ta bort hästen? Av en slump hörde jag talas om Vital Probihorse. Jag tänkte att det kan ju i alla fall inte skada att testa nu när jag har provat allt annat. Efter 3 veckor har jag en annan häst! För första gången är avföringen normal, inget läckage av brun tarmvätska och mycket mindre gaser. Jag tog bort Fiberplex direkt för att säkert kunna se om Vital verkligen hade effekt.

Jag är så glad och tacksam över att jag hittat något som verkligen hjälpt min häst varaktigt och vill bara varmt rekommendera Vital Probihorse till alla som haft liknande problem  med sin häst som jag har haft!

Annika Rönn

Tack Annika för att du delar med dig av din berättelse!

Här är produkterna som hjälpt: 

Vital Probihorse
Kisel Bionit

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln