Bokashiströ i kattlådan gör att doften försvinner

Jag måste bara få dela med mig av vårt senaste sätt att använda EM hemma!

Vi har två katter som förgyller vår vardag och håller mössen borta. Nu på vintern är de naturligt lite mindre benägna att gå ut och göra sina behov ute, och kattlådorna blir snabbt fulla. Jag är personligen ganska känslig för den doften, speciellt nu när jag är gravid. Även om de rensas varje dag så tycker jag ändå att den luktar.

Så kom vi på det - vi provar med Bokashiströ! En till två deciliter blandade vi i tillsammans med kattsanden och VIPS så var doften borta! Att det gick så snabbt var över all förväntan! Sedan dess har vi även provat med SynVital (som används som fodertillskott för bl.a hästar och höns, även det baserat på vetekli) och det fungerar precis lika bra. Det bästa av allt är att katterna inte verkar bry sig alls om att det luktar lite syrligare i kattlådan nu. 

Etiketter: bokashi synvital katt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln