Vital Probihorse ger blank päls och fina hovar

Jag har nu använt Vital Probihorse på mina hästar i ca 1 månad. Alla förundras över mina hästars blanka päls! Och jag kan ärligt säga att jag inte är sådan som står och gnider med ryktborsten en timma varje dag! Och min ena häst är otroligt kräsen, petar bort mineraler och allt som är minsta lilla "konstigt" men nu med Vital Probihorse i maten , så äter han upp varenda smula! Det har aldrig hänt förut!!

På vår ena häst som är skadad och står i boxvila, använder jag Flytande Probihorse när jag kratsar hans hovar, så borstar jag ur hoven och sprayar Flytande Probihorse varje dag, tack vare detta ser hans hovar jättefina ut. Jag sprayar även min andra häst som fick röta och det försvann på nolltid. Så härligt att slippa hålla på med kletig tjära som inte är särskilt nyttigt att ha på hovarna en längre tid heller!

Här finns våra produkter:

Flytande Probihorse

Vital Probihorse

Etiketter: hovar foder päls

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln