Sommareksem

Hejsan!

Här kommer mina första bevis på att EM-A Probihorse & EM Vital fungerar mot bla sommareksem på islandshäst.

Startade att behandla en 2årig islandshäst i 17 aug 2008 med att spraya EM-A Probihorse på kroppen, svansen & mankammen samt att jag gav 1 dl EM Vital/dag. Till en början funderade hon vad i hela friden jag sysslade med samt vad jag bjöd henne på men hon kom snabbt på att detta lindrade hennes klåda samt att det jag gav var gott...å det gjorde resten av flocken också....hade till slut en hel flock som puffade & knuffades för att kunna få några droppar i munnen el några korn av bokashiklit. Varje gång jag kom till hagen behövde jag bara ropa hennes namn så kom det 20 hästar dundrande i galopp, med öronen framåt & glada härliga ögon & ville smaka på det som fanns i hinken...underbar känsla!! Vi fortsätter nu med 0.5 dl/dag i underhåll för att se vad som händer till sommaren 2009.....

Tog bilder igen efter 1 månad & resultatet talar för sig själv tycker jag. Nu vet jag också att vi inte lyckades helt med att ge & spraya varje dag men resultatet lät inte vänta på sig iallafall....

Efter att ha visat dessa bilder samt berättat vad Pernilla fått för resultat (se tidigare inlägg) så har affärerna varit goda gällande EM-A Probihorse samt EM Vital....responsen av de som provat ett tag är bara positivt & hästarna gillar det skarpt, pälsen är mycket blankare & tjockare, hovarna starkare & hästar är piggare & gladare & väntar med spänning på fodergivan varje dag. Dom äter upp varje litet strå hö samt kraftgiva som är sprayad el blandad med bokashikli.

Har spridit detta nu till stall med travhästar, islandshästar samt vanliga ridstall...från Hudik upp till Ö-vik.....hoppas få sprida det vidare.

Lis Berglund
Återförsäljare Glada Hudik

Etiketter: hud hår hovar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln