Probihorse i stallet

Jag använder också Probihorse att spraya på boxgolvet när jag mockar. Mina hästar är båda valacker som kissar mitt i boxen och mycket! Jag hinner inte låta det stå och torka upp ordentligt utan sprayar då över Probihorse på kissfläcken.

Den starka kisslukten försvinner direkt. Min inackorderingshästs ägare sprayade Probihorse på hästens svans då han skrubbat sönder svansroten så det var rött och ömt skinn bara. Det tog några dagar sen var det jättefint läkt!

Det är ett fantastiskt medel som är effektivt samtidigt som det inte kostar särskilt mycket heller, vilket ofta är ett faktum när det gäller andra naturliga medel.

Jag använde Probihorse i min sons hårbotten , han är 12 år och har lidit i flera år av kraftig skorv i hårbotten. Sprayade Flytande Probihorse lät det vara i 2 dagar så hade skorven minskat betydligt! Ska låta honom behandlas under november lovet så han kan ha det i flera dagar, så kommer det att försvinna. 

Etiketter: hud stall svans

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln