Probihorse hjälpte!

Det jag vill dela med mig av är,

Min häst fick som du kanske kommer ihåg konstiga knottror/krustor på bakbenen, liknade rasp. Han tappade håret där och fick sår. Enligt veterinären var det ingen rasp utan någon reaktion från magen. Jag fick kontakt med er på trädgårdsmässan i Malmö där jag fick en flaska (tack!)  för att prova. Lade ett våtvärmande omslag under en natt med Probihorse, och på morgonen därpå kunde jag se en klar förändring. Baddade sedan under 1 1/2 vecka med Flytande Probihorse varje kväll och efter 2 veckor var det nästan helt utläkt. Gav även Vital Probihorse i kraftfodret och kompletterade med det fram till sommarbetet i juni. Hade sedan uppehåll nu under sommaren och nu vid installningen i oktober så började jag med Vital igen eftersom han blev lite lös i magen av hösilaget. Det har nu efter 3 dagar blivit bättre igen. 

Marie Moberg, Anderslöv

Etiketter: hud hår knott mage foder

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln