Probihorse ger friska hovar!

Hej!

Tänkte att du ville höra lite hur produkterna jag köpte av dig har fungerat!
Jag valde att inte späda ut Flytande Probihorse till strålarna, sprutade koncentrerat varje dag! Efter 14 dagar blev det markant bättre! Då gick jag över till utspädd (1:10) och sprutade efter behov ca 3 ggr i veckan.
Han har dessutom ätit klit (Vital Probihorse) varje dag,det gillar han(:
När hon som verkar hovarna kom, så fick jag mycket beröm för hans hovar
och strålar,de var finare än på hennes egna hästar!!
Sen finns det hovslagare av den "gamla" sorten som inte kan ta
till sig nya produkter som fungerar super, utan att DE har hört
talas om dem!!
Det fick jag höra av en hästägare i vårt stall som fick "låna" utspädd
Probihorse till sin häst (hon har strålar som "luktade") Han berättade om Probihorse och Vital Probihorse för sin hovslagare, och om det var så revolutionerande så skulle ju han ha hört talas om det,sa han. Han påstod då att det kanske var vattnet
som hade fått strålarna fina! Har aldrig hört något dummare
påstående!! Det jag glömde berätta var ju att jag sprutade med
koncentrerat i 14 dagar,så det där om vattnet var ju rena rama
skitsnacket!!
Jag och min häst är mycket nöjda [Ler] Jag kommer beställa nytt
när min box börjar ta slut!

Med vänliga hälsningar
Agneta Nilsson
Norrköping

Etiketter: hovar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln