Katarinas hästrapport

Det var i december och min häst fick en hemsk hosta. Jag fick rådet att fukta höet lite grand och blandade i lite Flytande Probihorse, en matsked i en halvliters sprayflaska med vatten. Hästen blev småningom frisk och den stora skillnaden med Probihorse-fuktningen av höet visade sig i att hästen åt upp hela högivan inklusive varenda strå, även de grova strån som förut brukat ratas.

Flytande Probihorse verkar göra höet smakligare för hästarna.

Yvonne, en av mina hästkunder som också har får kunde glädjande berätta att hon gjort rent fårhuset. Det gick hur lätt som helst med kraftigt utspädd Natur Probihorse. Yvonne har sina får på ströbädd hela vintern. Hon städar ur det en gång per år. Hon gruvade sig för att skura väggarna som hade ett års ingrodd fårskit på sig. Yvonne blandade vatten och Natur Probihorse och blötte väggarna och lät det verka i några timmar. Och sedan var det bara att torka bort!

Yvonne kom i kontakt med Probihorse p.g.a. sin fånghäst där hon kontaktade mig (Katarina) för hjälp och råd. Hon prövade ge Vital Probihorse i fodret. I övrigt visste inte jag något om hästen. Efter två veckor ringde Yvonne till mig och berättade att hästen blivit frisk! Stoet i fråga hade inte bara problem med fång utan hade också haft stora problem med flytningar och gått igenom flera penicilinbehandlingar. Efter två veckor med Vital Probihorse var inte bara hästens tillstånd gällande fången bra utan också besvären med flytningarna.

Många av mina kunder utfordrar hästarna med Vital Probihorse just för att hovarna blir starkare. Jag har verkligen sett Vital Probihorse har en gynnsam effekt på hovar och man(hårrem).

Hilma är ett sto som bara tappade sina skor tills hon kom till Tova Wrangfalk i Delsbo och fick Vital Probihorse.

Grimjar är en 14 årig islandshäst som fick fång precis före jul. Ägaren flyttade honom till ett nytt stall och började ge honom Vital Probihorse. Redan nästa dag hade pulsen gått ner och hästen var på bättringsvägen. Grimjar har fortsatt äta Vital Probihorse sedan dess och ägaren tycker att hela hästens allmäntillstånd blivit mycket bättre. Precis som många andra islandshästar brukade Grimjar lida av eksem och insektsbett under sommarperioden men inte nu längre. I sommar har Grimjar varken besvärats av eksem eller insekter och ägaren är övertygad att det är Probihorse som hjälpt dem.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln