Flytande Probihorse lyckades med det omöjliga!

Min häst hade en dag lyckats med det omöjliga. Han hade på något sätt fastnat med hela huvudet i eltråd! Stora sår över nosrygg, under ögat och under ganaschen, det som gjorde mig orolig var dock såren i munnen och över tungan. Han hade riktigt ont så veterinären gav smärtstillande men kunde inte göra så mycket mer.

Någon dag senare kom jag i kontakt med Probihorse, började lite småskeptisk att spraya det i munnen och på alla sår och dagen efter såg såren så hemska ut att jag var på väg in till kliniken! Men för en gång skull hade jag is i magen och fortsatte att spraya.

Redan dagen efter att såren varat och luktat riktigt illa så, gick svullnader ner och såren såg riktigt fina ut igen. Fick höra i efterhand att det var en utrensning som skett och idag (efter en tid med hackamore) så är det enda som syns ett par ärr!

Min skeptisism försvann direkt då jag såg reaktionen på nära håll!

Nu har jag börjat spraya stallet med utspädd Flytande Probihorse och även hovar med mycket bra resultat. Ger även Vital Proihorse och ser redan en förbättring av hårrem och stressmagen har stabiliserats!

Pernilla

Etiketter: hovar foder sårvård päls

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln