FLYTANDE (em-a) PROBIHORSE, 20 liter

Pris:
1 990 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
64
Antal:
Flytande Probihorse- bruksfärdigt EM-A med kvalitetssäkring i 20-liters Bag-in-box för dig som har behov av lite större mängd.

Flytande Probihorse består av en unik sammansättning av 80 olika mikroorganismer som tillsammans skapar en god tarmbalans för djur. De goda bakterierna ger ett ökat immunförsvar och konkurrerar ut dåliga bakterier. Hästar är speciellt känsliga för den omgivande bakteriefloran. En tarmflora i obalans kopplas ofta till problem med hovar och svampinfektioner. 

Flytande Probihorse kan även använda utvärtes vid sår, lindring av insektsbett och infektioner. Vid strykning av Flytande Probihorse (utspätt 1:20) lägger sig de "goda" bakterierna som en skyddande hinna och konkurrerar ut de bakterier som skapar infektion och irritation. De skadliga bakterierna får inte fäste. Därmed dras inte heller flugor och andra insekter till sår mm.
EM-A Probihorse är mycket skonsamt trots att det är så effektivt och kan därför användas nära ögon, nos och mun.I vattnet verkar mikroberna i Flytande Probihorse för förbättrad vattenkvalitet. Vatten som står får god hygien genom att algtillväxt stoppas och antalet e-kolibakterier reduceras. Hårt vatten blir mjukare.  

Flytande Probihorse neutraliserar dålig lukt (de goda bakterierna slår ut de som skapar dålig lukt i tex stallet, under vasken osv). 

Läs mer om Hästar och EM här.

Innehåll: Vatten, mikroorganismer aktiverade med hjälp av oraffinerad rörsockermelass. Sockret finns inte kvar i produkten då de är konsumerade av mikroorganismerna vid fermentering. Ph-värde: 3,5

Dosering:

För en god tarmkultur: 50 ml/dag blandas i fodret

Förbättrad vattenkvalitet: Blanda i hästens dricksvatten 1 % av vattenmängden. 

Utvärtes behandling av hovar: Stryk på utspätt med vatten 1:20

Utvärtes behandling av sår, infektioner och bett: Stryk på utspätt med vatten 1:50
Förutom 20 liter EM-A Probihorse på bag-in-box finns även som 250 liter, 500 liter dunk och 1000 liter i plastcontainers. För de med mindre behov har vi EM-A Probihorse 2 liter i användarvänlig bag-in-box med lång hållbarhet. 

Vi tar hem större volymer på beställning för att kunna leverera så färskt EM-A som möjligt. I stora volymer blir prisbilden gynnsammare så att motivet att aktivera själv minskar. Dessutom håller EM-A Probihorse en hög kvalitet som standard.