EM-X GOLD

Pris:
790 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
25
Antal:
Finns i lager
EMX Gold är en ekologisk och 100% naturligt mikroorganiskt dryck med mycket positiv effekt på ämnesomsättningen. EMX Gold innehåller lättupptagliga, fermenterade EM-enzymer som motverkar oxidationsprocesser och hjälper immunsystemet. Ett bra hjälpmedel att återerövra hälsa och välbefinnande. EMX Gold innehåller betydande mängder spårmineraler, vitaminer, välgörande bakterier och hälsosamma enzymer. Lindrar många besvär och biverkningar av tung medicinering. Andra effekter av EMX Gold är:

- Snabbare och mer effektiv utrensning och avgiftning av organen
- Förbättring av kroppens syra/bas-balans (PH-värdet i kroppen)
- Stärkt immunförsvar (antioxidation och motverkan av fria radikaler)
- Minskning av infektioner i kroppen

Förutom EM innehåller EMX Gold även:
  • Kalciumkarbonat som innehåller mineraler i ioniserad form, vilket gör dem högt bio-tillgängliga. Kalciumkarbonat är en av de få kalciumprodukterna som direkt kan absorberas av kroppen. 
  • Nigari, som är ett extrakt av sjövatten som använts i tusentals år inom kinesisk medicin. Nigari tillför många essentiella spårelement som bor, krom, jod, kobolt, mangan, koppar, järn, molybden, selen, kisel, vanadin och zink. 
  • EMX Gold har en hög redoxpotential, vilket innebär en substans förmåga att leverera elektroner. Substanser med hög redoxpotential neutraliserar fria radikaler. 
  • EMX Gold innehåller även komplexa jästextrakt som är en god källa till B-vitamin komplex, som bidrar till kroppens hantering av stressnivåer, välmående/humör, en god metabolisk nivå, samt hälsosam hud. Näringsjäst innehåller också spårminerialet krom som kan stödja kroppens funktioner vid hantering av flukturerande blodsockernivåer samt blodtryck. Andra mineraler i näringsjäst är mangan, koppar, vanadin, molybden och litium. 
  • Den sista nyckelingrediensen i EMX Gold är rörsockermelass. Melassen är rik på en mängd mineraler och vitaminet B6. Det är viktigt i sammanhanget att veta att sockret i melassen är mikroorganismernas föda under fermenteringen och att sockerarterna därför redan är konsumerade av dem. Drycken innehåller därför inte socker tillgängligt för oss.

Innehållsförteckning: EM-X Gold är 100% naturlig , icke-genetiskt modifierad, Vete-, gluten-, laktosfri. Innehåller vatten, melass, jästextrakt, magnesium klorid (Nigari), korallkalcium (kalciumkarbonat), citronsyra som fermenteras med EM konsortiumsteknik (fotosyntesbakterier, mjölksyrebakterier och jästsvampar). Importerad från Japan.


EMX Gold tillverkas i Japan, framställd med hjälp av de effektiva mikroorganismerna i EM. En avancerad produktion har separerat de levande bakterierna från processen och lämnat ett innehåll av välgörande biopartiklar i ett gyllene rent livsmodifierat vatten. 

Förpackningen är tillverkad av  återvunnet papper från avfall av kakao bark,  som producerats under tillverkningsprocessen av choklad.


Flaskan innehåller 500 ml. 
Rekommenderad dosering: 20-30 ml/dag


Vegan: Ja
Laktosfri: Ja
Alkoholfri: Ja
Glutenfri: Ja

Innehåll: 
Vatten, EMtech mikroorganismer, nigari, örtextrakt.