EM-X KERAMISKA RÖR H MINI

Pris:
50 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
30
Antal:
Finns i lager
EMX-Keramikrör H, 24 små rör lämpliga för tillbringare och vattenkrus. Kan Träs upp på nylontråd och knytas ihop till en liten slinga.

Högbränd keramik med vatten och miljörenande egenskaper, verkar också konserverande och höjer betingelelserna för lagring. Motverkar exempelvis härskningprocessen i oljor.

EM-X-Keramik är lera som fått mogna med EM-1 och EM-X som sedan bränns vid 1300ºC. På så sätt skapas ett keramiskt material med långtids- EM-verkan. Dess egenskaper påverkar alla material och miljöer som den kommer i kontakt med. Speciellt dricksvatten får betydligt bättre smak. Lägg 3 till 9 EM-X-Keramikrör i en liter vatten några timmar - även djur och växter uppskattar detta vatten. Keramikrören är speciellt bra för hårt, kalkrikt vatten som blir mjukare.

EM-X Keramikrör H, är av porslinskvalitet, högbrända och med lång livslängd. Renar vatten mycket effektivt i förhållandet 1 kg keramik till en kubikmeter vatten. Gör också nytta i diskmaskinen likaväl som i tvättmaskinen. I tvättmaskinen är det bäst att tillföra rören i en liten ihopsydd tygpåse. En liten skål med rör i kylskåpet ökar hållbarheten på livsmedel. 

EM-X Keramikrör finns även i förpackningar om 500 g
​- klicka här för att komma dit.