EM hjälpte mot rinniga ögon och vid sårvård                                                                                                                              
Jag använder både flytande EM-A Probihorse och kli-produkten (EM Vital) till mina hästar. Mitt gamla halvblod har haft ett sår på benet i flera månader. Jag sprayade EM-A på såret i några dagar och det försvann, jag förstår inte varför jag inte gjorde det tidigare!
Vår ponny har problem med rinniga grusiga ögon vilket alltid blir bättre när jag sprayar med EM-A. Jag brukar även spraya under hovarna för att få bort dålig lukt. Märker också att ponnyn, som tidigare haft fång, håller magen i bättre trim och tål maten bättre. Jag rekommenderar varmt alla hästägare att använda EM kontinuerligt i hästhållningen!

/Anna Hjerpe


Här är produkterna:

EM-A Probihorse (flytande)

EM Vital (kli för hästar)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln