EM i stallet

Jag använder också EM att spraya på boxgolvet när jag mockar. Mina hästar är båda valacker som kissar mitt i boxen och mycket! Jag hinner inte låta det stå och torka upp ordentligt utan sprayar då över EM på kissfläcken. Den starka kisslukten försvinner direkt. Min inackorderingshästs ägare sprayade EM på hästens svans då han skrubbat sönder svansroten så det var rött och ömt skinn bara. Det tog några dagar sen var det jättefint läkt!

Det är ett fantastiskt medel som inte kostar särskilt mycket heller, vilket ofta är ett faktum på andra naturläkemedel.

Jag använde EM i min sons hårbotten , han är 12 år och har lidit i flera år av kraftig skorv i hårbotten. Sprayade EM lät det vara i 2 dagar så hade skorven minskat betydligt! Ska låta honom behandlas under november lovet så han kan ha det i flera dagar, så kommer det att försvinna. Då det luktar en del så är det inte lämpligt att ha i medlet när dom går i skolan.

Etiketter: hud stall svans

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln